Tietoja yrityksestä

Kylmämaan Ohjelmat Oy on vuonna 1988 perustettu perheyritys, jolla on jo pitkät perinteet ohjelmapalveluiden tuottajana. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Mauri Kylmämaa on valittu Kolarin vuoden yrittäjäksi vuonna 2008. Kylmämaan Ohjelmat Oy on saanut Laatutonni-sertifikaatin, joka on matkailualalle räätälöity laatuohjelma.     

Olemme vuosien saatossa palvelleet vieraita kymmenistä maista, jopa valtionpäämiehiä ja lukuisia yritysjohtajia. Ylläksellä tukikohtamme on Ylläsjärvellä sijaitseva safaritalomme. Toimimme ympärivuotisesti myös Lappeassa, Tornionjokivarressa, Lappean Lomassa. Olemme myös paikallinen DMC toimisto (Destination management Company) ja meidän kautta saatte melkein kaiken lomaanne liittyvän kuljetuksista ja majoituksesta lähtien. 

Kylmämaan Ohjelmat on ainut paikallinen ohjelmapalveluyritys Ylläsjärvellä. Kylmämaan kokenut, osaava ja aidosti paikallinen henkilökunta tuntee koko Ylläksen, Lappean ja lähialueet kuin omat taskunsa ja järjestää aktiviteetteja vuodenajasta riippumatta. Vakituista henkilökuntaa yrityksellä on 5 ja sesonkina määrä nousee 10-15 henkilöön. Yrityksellämme on valmiita ohjelmapalvelutuotteita runsain mitoin ja uusia kehitellään koko ajan. Ohjelmat suunnitellaan myös asiakkaidemme toiveiden pohjalta ja räätälöimme ohjelmakokonaisuudet juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi! Kaikki ohjelmamme toteutetaan aina turvallisuusnäkökohdat ja ympäristömme huomioiden.

Yrityksemme perusarvot ovat:
- Lapin luonnon ja perinteiden kunnioittaminen
- Asiakkaiden muuttuviin ja yksilöllisiin tarpeisiin reagointi
- Pyrkimys tehdä kaikki kerralla oikein, turvallisuudesta tinkimättä ja ympäristö huomioiden
- Tavoitteenamme on kehittää yritystämme hallitusti edelleen ja vastata asiakkaiden muuttuviin, yksilöllisiinkin tarpeisiin

Kylmämaan Ohjelmat Oy

Hotellintie 4
95980 Ylläsjärvi

Puhelin
0400 397 484

Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd