Kahdeksan vuodenajan Ylläs

Meillä Kylmämaan Ohjelmilla rittää tekemistä vuoden jokaiselle päivälle.

Kevättalven kiivaimmasta moottorikelkkailu-,koiravaljakko- ja poroajelusesongista käännytään pikkuhiljaa kevään lintujentarkkailuun. Viimeisillä hangilla ennättää vielä tehdä lyhyen lumikenkäretken ennen viimeisten lumien sulamista ja lohestuskauden avausta.  Kesä kuluu lohestuksen lisäksi patikoiden esimerkiksi Pallas-Yllästunturin Kansallispuiston maisemissa sekä erilaisten vesiaktiviteettien parissa. Syksyllä kuvaan tulevat marja- ja sieniretket sekä kädentaitojen opettelu, ruoanvalmistuskurssit tai muut hyvinvointiin liittyvät aktiviteetit kuten suolahoidot. Sydäntalvi kuluu revontulia etsien moottorikelkoilla, lumikengillä tai vaikkapa umpihangessa hiihtäen, tanssikurssilla valssin kiemuroihin perehtyen tai huovutuksen saloihin tutustuen.

Kaikkina vuodenaikoina voi lämmittää savusaunan, nauttia sen löylyistä ja kruunata illan huippuillallisella KuossaParthan tilausravintolassa tai Haltiakammissa. Kotaruokailu on parhaimmillaan patikkaretken tai kelkkasafarin päälle, mutta mikä estää kokeilemasta sitä ihan muuten vain?

Näistä kaikista yksilöllisistä ja laadukkaista tuotteista saa kerättyä virkistävän loman tai antoisan yritysvierailun. Lisäämme siihen vielä kuljetuspalvelut Kylmämaan linja-autoilla tai minibusseilla  ja majoitukseen tasokkaan mökin, niin siinäpä on valmiina virkistysloma, palkkioreissu tai yrityksen vieraille ikimuistoinen Lapin matka.

Ohjelmissamme panostamme aina huolelliseen ohjeistamiseen, turvallisuuteen ja ympäristöön. Kokenut ja ammattitaitoinen paikallinen henkilökuntamme tekee kaikkensa saadaksenne vierailunne onnistumaan!

Sole poka mikhään, saatama met vain senki tehä!

 

Kylmämaan Ohjelmat Oy

Hotellintie 4
95980 Ylläsjärvi

Puhelin
0400 397 484

Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Our website is protected by DMC Firewall!