Majoitus

White Dream A

White Dream Center on korkeatasoinen koulutus- ja harjoittelukeskus Ylläsjärven kylässä Sport Resort Ylläksen läheisyydessä. Tämä paritalon pienempi huoneisto 66 m2 on kolmessa kerroksessa.

Ylläshilla

Ylläshilla on tasokas erillinen kelomökki Ylläksen tunturialueella, Äkäslompolossa. Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla Nilivaarassa ja sen pihalla on kota. Tilaa alakerrassa on n. 95 m2  ja yläkerrassa n. 35 m2. Vuoteita on 10 henkilölle ja pinnasänky lapselle.

Ahmola

Ahmola sijaitsee Nilivaarassa Ylläksen parhaimmilla paikoilla. Laajalta terassilta aukeaa upea näkymä Yllästunturille. Ahmolan kokonaispinta-ala on 358 m2, johon sisältyy muun muassa 8 kappaletta hotellitasoisia 2 hengen huoneita. Kaikissa huoneissa on oma wc ja suihku.

White Dream B

White Dream Center on korkeatasoinen koulutus- ja harjoittelukeskus Ylläsjärven kylässä Sport Resort Ylläksen läheisyydessä. Tämä paritalon isompi huoneisto 136 m2 on kolmessa kerroksessa.

Jänkhä-Joonas

Vuonna 1990 valmistunut 52 + 20 m² kelohonkainen paritalohuoneisto, jossa majoitustilaa 4 (+2) henkilölle. Viihtyisä ja remontoitu keloparitalohuoneisto sijaitsee rauhallisella paikalla Äkäslompolon kylän keskustan tuntumassa, Kuertunturin alueella.

Lappean Loma

Lappean Loma sijaitsee komeiden rantakallioiden päällä, villinä ja vapaana virtaavan Tornionjoen varrella. Matkaa Lappean Lomaan tulee Ylläkseltä noin 70km, Kolarista vain 30km (lähin rautatieasema). Päärakennuksessa on 12 vastaremontoituitua yksilöllistä huonetta. Huoneiden koot vaihtelevat aina yhden hengen huoneesta 4 hengen huoneisiin.

Keloluppo

Viihtyisä ja tunnelmallinen kelohonkainen paritalo-huoneisto Yllästunturin kupeessa Ylläsjärvellä.   Keloluppo 52 + 17 m² on valmistunut vuonna 1988 ja majoitustilaa 4 (+2) hengelle.

Lodge 67°N Ylläs

Lodge 67 ̊N sijaitsee Äkäslompolon kylän sydämessä, Yllästunturin juurella, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston naapurina. Majoitusvaihtoehtoina 7 minikeittiöllistä 2 hlön huonetta, sviitti sekä saunallinen kolmen makuuhuoneen huoneisto (6-10 hlöä). 

Niilas Chalet

Niilas on vuonna 2009 valmistunut korkeatasoinen Chalet-tyylinen lomahuvila Ylläsjärvellä maisematien alueella.
Majoitustilaa on 10 + 2 hengelle kolmessa makuuhuoneessa ja tilavalla parvella.

Kylmämaan Ohjelmat Oy

Hotellintie 4
95980 Ylläsjärvi

Puhelin
0400 397 484

Sähköposti
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Our website is protected by DMC Firewall!